Reviews

Producten

Advertenties

Alarmsysteem kopen?

Op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem? Koop dan een Texecom alarmsysteem.

Video Deurintercom Systeem

Video intercom systemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in ons leven. Met de ontwikkeling van het video deurbel intercom systeem is het audio intercom systeem vrijwel overal vervangen. Dit geldt niet alleen voor appartementscomplexen maar ook steeds meer woningen of zelfs studentenhuizen worden voorzien van een betaal video intercom systeem.

Het gemak en de grote mate van veiligheid die met de ontwikkeling van video intercom met zich brachten is erg groot. Mensen zijn te identificeren en gebruikers kunnen beter een keuze maken wie ze binnen laten. De ontwikkeling van deze systemen gaat heel snel. Vandaag de dag zijn er ook al draadloze systemen te verkrijgen. Het is dan mogelijk om met je mobiele telefoon te zien wie er voor de deur staat. Dit zelfs al wanneer je niet thuis bent. Dit wordt al aangeboden door Dahua en Panasonic. De verwachting is dat alle andere grote merken snel volgen.

 

 

 

Dahua Video deurintercom

DahuaDe betaalbare systemen van Dahua zijn van een goede kwaliteit en geven erg veel gebruiksgemak. Er worden twee soorten systemen voor Dahua intercom aangeboden. Het IP video intercomsysteem en het 2-draadssysteem. De mogelijkheden bij het IP systeem zijn velen malen groter ten opzichte van het 2-draadsyssteem. Heeft u nu een 2-draadsysteem dan is deze eenvoudig te vervangen voor het systeem van Dahua. Deze is dus ideaal voor de vervanging van uw oude systeem. Ook is er voor beide systemen een dahua intercom kit te verkrijgen. Hiermee is alles in 1 pakket te verkrijgen.

Voordelig geprijsde Dahua toegangscontrole met video en intercom

Het Chinese kwaliteitsmerk Dahua biedt elektronische toegangscontrole systemen aan die kunnen worden gebruikt voor grote en kleinere oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een Dahua IP video intercom in een appartementen complex, een kantoorvilla of een woonhuis. Dahua toegangscontrole systemen zijn voorzien van de nieuwste techniek. Voor iedere behoefte hebben zij een oplossing.

Dahua toegangscontrole: goed betaalbaar kwaliteitsproduct
Met Dahua bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct, maar dan één dat wel erg betaalbaar is. Er zijn twee verschillende Dahua toegangscontrole systemen:

  • • De standaard 2-weg systemen;
  • • en een Dahua IP intercom systeem.

Voor beide systemen geldt dat er uitgebreide mogelijkheden zijn. Ook hebben de systemen weinig onderhoud nodig, waardoor ze op de lange termijn veel goedkoper zijn.

IP video intercom kopen

Beveiligingscameraexpert.nl verkoopt kwalitatieve producten van goede merken als Dahua, en dat voor een faire prijs. Ook krijgt u bij ons de service die het product waardig is, en die onze producten vaak ook nodig hebben vanwege de technische aard ervan.

 

Panasonic Video Intercom systeem

panasonicDe systemen van Panasonic zijn ideaal voor gebruik in of om het huis. Dit systeem is ook modulair opgebouwd en biedt mogelijkheden voor uitbreiding. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om een extra buitenpost of beveiligingscamera aan het systeem toe te voegen. Hiermee kunt nog meer voldoen aan uw eigen beveiligingsbehoefte. Te verkrijgen is de Panasonic VL-SVN511EX en de draadloze Panasonic deurbel camera VL-SWD501EX.

 

Hikvision Video deurbel intercom

HikvisionDe Hikvision IP intercom systemen zijn betaalbaar en uiterst betrouwbaar. Ook dit systeem is modulair opgebouwd en biedt mogelijkheden om te voldoen aan uw behoefte. Het Hivision intercom systeem is vrijwel overal te gebruiken. Zowel binnen als buiten. In appartementen complexen en voor het gebruik in uw woning. In de binnenpost is een geheugenkaart te plaatsen. Hiermee is het mogelijk om te registreren wie er voor de deur staat. Ook kunt u uw bestaande camerabeveiligingssysteem aansluiten en kunt u deze beelden op de binnenpost zien. Het Hikvision video intercom systeem biedt ook de mogelijkheid om met elkaar te communiceren. Dit gebeurt via de binnenpost.