Stel uw eigen pakket samen

Stel uw eigen Dahua Beveiligingscamera pakket samen

Total

Hoe het werkt!

Voor een kostenindicatie vult u de calculator in, u heeft dan binnen enkele momenten een inzicht in de kosten. De bedragen die u getoond worden zijn actueel. Op het moment dat de aanvraag bij ons binnen komt dan zal één van onze beveiligingsadviseurs nog een laatste blik werpen over de aanvraag en u eventueel hierover inlichten.

Op het moment dat uw aanvraag goed gekeurd is dan ontvangt u hier bericht over, zien wij de betaling tegemoet en zal na betaling worden overgegaan tot uitlevering. Onze ervaring is dat binnen enkele dagen u de producten thuisbezorgd heeft gekregen.

IP Systeem

Camerabeveiliging op maat. Wij leveren IP-beveiligingscamera’s voorzien van de nieuwste technieken. Er zijn Dome en Bullet camera’s te verkrijgen. Deze zijn voorzien van infrarood, bewegingsmelding en heeft de mogelijkheid om 24/7 beelden online te bekijken.

Kies voor een Dahua IPC camera als u een IPC beveiligingscamera gaat kopen. Want Dahua is een wereldwijde, toonaangevende fabrikant van beveiligingscamera systemen. Dahua investeert elk jaar bijna 10% van de omzet in R&D en heeft een onderzoeksteam dat bestaat uit meer dan 2000 professionals, met als doel om IPC beveiligingscamera’s te ontwikkelen en verbeteren voor hoge kwaliteit en betere prestaties.

HDCVI Systeem

Heeft u nu een analoog camerabeveiliging systeem, dan is het mogelijk om een HD beeldkwaliteit te verkrijgen. U vervangt dan het huidige analoge systeem voor een HD systeem. De huidige infrastructuur wordt gebruikt en de analoge camera’s en recorder worden vervangen.

De HDCVI (High Definition Composite Video Interface) techniek is een verbeterde versie van de analoge camera beveiligingssystemen. Door de intrede van de HDCVI techniek is er een wereld open gegaan in beeldkwaliteit. De kwaliteit van beeldmateriaal is veel scherper en maakt details beter zichtbaar. Des te meer reden om een Dahua HDCVI camera te kopen voor de beveiliging van uw pand.