Video Intercom Systeem

Video Deurintercom Systeem

Video deurintercom systemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in ons leven. Met de ontwikkeling van het video deurbel intercom systeem is het audio intercom systeem vrijwel overal vervangen. Dit geldt niet alleen voor appartementscomplexen maar ook steeds meer woningen of zelfs studentenhuizen worden voorzien van een betaal video deurintercom systeem.

Dahua

Het gemak en de grote mate van veiligheid die met de ontwikkeling van video deurintercom met zich brachten is erg groot. Mensen zijn te identificeren en gebruikers kunnen beter een keuze maken wie ze binnen laten. De ontwikkeling van deze systemen gaat heel snel. Vandaag de dag zijn er ook al draadloze systemen te verkrijgen. Het is dan mogelijk om met je mobiele telefoon te zien wie er voor de deur staat. Dit zelfs al wanneer je niet thuis bent. Dit wordt al aangeboden door Dahua en Panasonic. De verwachting is dat alle andere grote merken snel volgen.

Dahua Video deurintercom

De betaalbare systemen van Dahua zijn van een goede kwaliteit en geven erg veel gebruiksgemak. Er worden twee soorten systemen voor Dahua intercom aangeboden. Het IP video intercomsysteem en het 2-draadssysteem. De mogelijkheden bij het IP systeem zijn velen malen groter ten opzichte van het 2-draadsyssteem. Heeft u nu een 2-draadsysteem dan is deze eenvoudig te vervangen voor het systeem van Dahua. Deze is dus ideaal voor de vervanging van uw oude systeem. Ook is er voor beide systemen een dahua intercom kit te verkrijgen. Hiermee is alles in 1 pakket te verkrijgen.

Panasonic Video Intercom systeem

De systemen van Panasonic zijn ideaal voor gebruik in of om het huis. Dit systeem is ook modulair opgebouwd en biedt moglijkheden voor uitbreiding. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om een extra buitenpost of beveiligingscamera aan het systeem toe te voegen. Hiermee kunt nog meer voldoen aan uw eigen beveiligingsbehoefte. Te verkijgen is de Panasonic VL-SVN511EX en de draadloze Panasonic deurbel camera VL-SWD501EX.
 

Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond