Texecom

Draadloos Texecom Alarmssteem

texecom

Een Texecom alarmsysteem zorgt voor veel veiligheid rond uw woning. Hier vindt u alle Texecom producten. Texecom is Europa’s grootste onafhankelijke alarmsysteem specialist voor beveiligingsoplossingen. De oplossingen levert mensen en eigendommen over de hele wereld bescherming. De bekroonde producten van Texecom dekken elk aspect van externe en interne veiligheidseisen. Waaronder een volledig assortiment bewegingsdetectoren, bedieningspanelen, perimeter beschermingsapparaten, branddetectoren en externe sirene’s. Texecom heeft onlangs een nieuwe baanbrekende draadloze technologie gelanceerd, Ricochet netwerking.

Ricochet technology

De Ricochet draadloze apparaten ontvangen en herhalen draadloze transmissies van en naar andere apparaten. De omvang, schaalbaarheid en het bereik van het gehele systeem worden uitgebreid. Dit mede omdat draadloze signalen niet langer wordt beperkt door point-to-point communicatie. Dit betekend dat apparaten niet alleen verbonden zijn met de centrale. Als een signaal zwak is dan maken apparaten onderling contact met elkaar om geen signaal verlies te krijgen.

Het bereik van een draadloos systeem met Ricochet ondersteuning is groter dan bij andere systemen, waarbij meerdere apparaten berichten kunnen verzenden van en naar zelfs de meest afgelegen locaties in een gebouw. Elk  Ricochet apparaat biedt signaleringsroutes van en naar een Texecom Premier Control Panel. Als de draadloze verbinding tussen twee apparaten zwakker wordt, zal het netwerk zichzelf ‘genezen’ en automatisch de communicatie omleiden via andere Ricochet apparaten. Met meer Ricochet compatibele apparaten wordt de betrouwbaarheid van het alarmsysteem vergroot.

Texecom alarm online!

Texecom alarmsysteem

Er is bij Texecom geen meldkamer meer noodzakelijk. Het is mogelijk om via de Android of Apple App. een een melding van detectie te krijgen, de status van het alarm te zien of het systeem in of uitschakelen. Met de Texecom Connect app kunt u wereldwijd controle houden over uw alarmsysteem.

 

Toont alle 3 resultaten