4K Beveiligingscamera

Dahua 4K camera met 4K Ultra HD techniek

Dahua

Door de toepassing van de 4K Ultra HD techniek, is extreem scherp beeld te realiseren, zowel in de beveiligingscamera’s als in de recorder. Doordat er meer details kunnen worden getoond, en dat in een grotere resolutie, is het cruciaal dat de gehele infrastructuur hier ook op is aangepast. Dit geldt voor de recorder, maar ook zeker voor de beveiligingscamera’s zelf alsmede voor de bekabeling.

 

Voordelen Dahua 4K camera kopen

Dahua heeft de 4K Ultra HD techniek verder doorontwikkeld. Dit betekent dat Dahua PTZ beveiligingscamera’s een nog betere lens én goede lichtgevoeligheid hebben. Ook zit er meer techniek in den Dahua 4K camera zelf, omdat de camera de beelden ook dient te kunnen verwerken.

Wanneer 4K techniek gebruiken?

Wij adviseren particulieren en bedrijven alleen dan een Dahua PTZ beveiligingscamera te kopen, als er beeld materiaal dient te zijn of te worden opgeslagen waar details goed zichtbaar moeten zijn. Bijvoorbeeld voor het gebruik van gezichts- of nummerplaatherkenning. Wel is het zo dat 4K een betere keus is, als men ervoor kiest om op grotere schermen toezicht te houden. Dahua 4K camera’s hebben namelijk een hoge resolutie en dan blijven details ook op een groter scherm goed zichtbaar.

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond