Alles over HDCVI!

De Dahua HDCVI-recorders (High Definition Composite Video Interface) omvatten de Ultra-, Pro- en Lite-serie voor verschillende toepassingen. Ultra Series-recorders bieden de beste prestaties en de hoogste kwaliteit. Pro-serie apparaten zijn perfect voor middelgrote bedrijven en projecten die een balans tussen prestaties en budget vereisen. De recorders van de Lite-serie zijn ontworpen voor optimale kostenprestaties met de standaard Dahua-kwaliteitsborging.

HDCVI-recorders, als onderdeel van een HDCVI-systeem, worden veel gebruikt in toepassingen waar bestaande infrastructuur beschikbaar is en gebruikers behoefte hebben aan de nieuwste technologieën zoals 4MP / 4K-resolutie, IoT over coax, Power over Coax (PoC) en meer.

Als uitvinder van de HDCVI-technologie zet Dahua zich in om de nieuwste technologieën beschikbaar te maken voor bestaande coax-gebaseerde systemen, zodat gebruikers kunnen genieten van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de branche.

Ultra High Definition

HDCVI-technologie ondersteunt een 4K ultra high-definition resolutie. Met 4 keer de pixels van 1080P presenteert het een natuurgetrouw beeld met indrukwekkende helderheid dat zelfs de kleinste details vastlegt. Als de allereerste technologie om 4K-over-coax op de markt te brengen, wordt HDCVI geleverd met een complete productportfolio. De 4K-boxcamera (DH-HAC-HF3805G) heeft Starlight-functionaliteit en biedt een volledig kleurenbeeld, zelfs in omgevingen met weinig licht. De 4K IR kogel- en dome-camera’s (DH-HAC-HFW3802E-Z en DH-HAC-HDBW3802E-Z) hebben 120dB true WDR en IR-afstand over lange afstanden. De 4K multi-sensor camera (DH-HAC-PFW3601-A180) en visoogcamera (DH-HAC-EBW3802) leggen een panoramisch beeld vast dat een breder bewakingsgebied bestrijkt.

hdcvi

4 signalen over 1 coaxkabel

HDCVI-technologie kan gelijktijdig 4 signalen (audio, video, gegevens en voeding) via 1 coaxkabel verzenden. HDCVI-camera’s bieden video met hoge resolutie, ondersteunen audio-invoer of ingebouwde microfoon en communiceren met de HCVR via besturingssignalen. Bovendien is Power-over-Coax (PoC) -technologie beschikbaar gemaakt voor geïntegreerde stroomvoorzieningsvereisten. HDCVI-camera’s kunnen meerdere signaalacquisitiemerken dekken, wat de installatie en implementatie van bewakingssystemen verder vereenvoudigt.

Transmissie over lange afstand

HDCVI-technologie garandeert overdracht over lange afstanden in realtime zonder enig signaalverlies. Gebaseerd op real-world scenariotests in het testlaboratorium van Dahua, ondersteunt het de volgende afstanden bij de overeenkomstige resoluties.

hdcvi-camera
hdcvi-systeem

Naadloze upgrade

Of het nu gaat om het bouwen van een nieuw systeem of het upgraden van een bestaand verouderd systeem, de implementatie van een HDCVI-oplossing vereist slechts minimale basisarbeid en -kosten. Gebruikers kunnen met hun bestaande analoge infrastructuur profiteren van de voordelen van moderne technologische innovatie. Zelfs als het huidige systeem andere HD-over-coax-technologieën gebruikt, is HDCVI perfect compatibel en kan het eenvoudig worden geïntegreerd, dankzij de volledige compatibiliteit met HDCVI / AHD / TVI / CVBS / IP. HDCVI-apparaten zijn altijd plug-and-play, waardoor de constructie flexibel is en netwerkconfiguratie zonder problemen mogelijk is. Bovendien laten HDCVI-systemen het hergebruik van bestaande kabels toe, omdat deze compatibel is met zowel coaxiale kabel als UTP.

Alle bovenstaande informatie is mede tot stand gekomen door Dahua Security. Heeft u vragen over een HDCVI systeem, neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@beveiligingscameraexpert.nl